Tävlingsdags på Nådhammar!

7 juni 2014

Idag begick Andreas (40+) sin tävlingsdebut genom att starta i tävlingsklassen “Novice ridden”! Man måste ju bjuda till när man är arrangör och har man genom generösa inackorderingar tillgång till en f.d. strömsholmshäst så är det bara att ge järnet! Alva, Ellen, Agnes – delar av ponnygänget här på gården – var med i olika klasser; bäst gick det för lilla Agnes som på Ramona knep en reserv-BIS-plats genom sin prestation i ledklassen. Mamma Christine – tillika Andreas ridfröken – ledde.

En härlig dag med 35 starter. det gör vi om! Arrangörsvännerna i Södermanlands Hästavelsförening och alla fina deltagandeekipage är varmt välkomna tillbaka! Vad kul vi hade!

Tävling i engelska bruksklasser på Nådhammar

Tävling i engelska bruksklasser på Nådhammar

Tävling i engelska bruksklasser på Nådhammar