Blue**

Blue är ett extraordinärt avelssto efter Weltman – Constant. Hon fick dubbeldiplom på sitt treårstest; 48 som dressyrtalang och 49 som hopptalang. Hon är högrest och elegant, har luftiga rörelser och hög bakbensaktivitet. Skritten är exceptionell, som sin fars.

Blues mor är Elitsto i SWB och statspremiesto i Oldenburg.

Blues helbror Diesel (2002) blev gångartstalang på sitt treårstest och har tävlats upp till Prix S:t Georges och har vinster och placeringar i t.o.m. Msv A.

Blue var ämnad som tävlingshäst till en mycket namnkunnig ryttare, men råkade oturligt ut för en nackskada och gör nu karriär i avelsboxen.

Blues avkommor hittills skäms inte för sig. Hope H.S. (2008 e. Don Primero) fick gångartsdiplom och har placeringar upp till Msv B.  H.S. Indigo (2009 e Skovens Rafael) rekommenderades till bruksprov och har placeringar upp till Msv B. H.S. Joline (2010 e. Skovens Rafael) har vunnit en LA. Efter dem finns inga visade avkommor – ännu.

2017 fick Blue ett hingsföl e. Fürst William. Fürst William vann Bundeschampionat 2015 med 10-10 av testryttarna! Se ett videoklipp på denna magiska hingst här!

Blue Strömsholm 

Blue

Född 2002
SWB
Selektionssto
Prestationsklass **

 

Stamtavla Blue