Nådhammars Alizee

Alizee är en långlinjerad och elegant unghäst med tre jämna och bra gångarter. Härligt social och alltid den individ som kommer fram först i hagen. Lätt att hantera.

Modern Jakline är visad med klass 1 (unghästtest). Hon har 2 döttrar som ännu inte är visade.

Jaklines moder Jarrah 22591 var ett elitsto som förutom många högt bedömda föl lämnat diplom (även dubbla), segrare i 6-års Breeders, godkänd prestationshingst (Jackaroo 1095), placerad GP dressyr, exporter mm. Hon har även lämnat en dotter som i sin tur lämnat Just Jackie som gått svår hoppning med framgång.

Mormor Jill var ett elitsto med egna meriter t o m 140 cm hoppning. Hon lämnade avkommor med diplom, placerade FT-breeders, svår FT och hoppning, exporter.

Fader Gammelengårds Zappa kan du läsa mer om på Gunnarlundas hemsida här.

Alizee har pass, är ansluten till BT och kommer att vara vaccinerad, avmaskad och regelbundet verkad till avskiljningen. Hon går idag i en stor lösdrift tillsammans med jämnåriga kompisar.

Möjlighet finns att stå kvar hos uppfödaren i ungstolösdrift/bete med full skötsel. Då har ni också möjlighet att vara med i regelbundna populära unghästträningar i grupp som leds av unghästutbildare. Även inridning och framtida visning av henne kan ombesörjas för den som vill.

Pris inkl moms 65.000:-. F-skatt. Vi kan tänka oss ett samarbete med tävlingsryttare och då eventuellt diskutera priset.

Nådhammars Alizee

Nådhammara Alizee

Född 26 maj 2018
SWB
e. Gammelengårds Zappa
u. Jakline

Bildspel