FÖRETAGET

”Som förstagångsuppfödare har det varit oerhört tryggt att ha sitt föl på Nådhammar, så pass att vi blev kvar i tre år och återkommer gärna. Alla är kunniga och hjälpsamma. Allt på gården känns strukturerat och proffsigt och med stora hagar i underbar miljö är det helt klart hästens paradis på jorden. Kan varmt rekommendera Nådhammar!”

/Hanna

Stuteri Nådhammar ska vara det självklara valet för hästköparen och hästägaren
som vill känna sig trygg och omhändertagen av professionella personer man kan lita på.
Stuteri Nådhammar bedriver sedan 2004 yrkesmässig hästverksamhet i det vackraste Södermanland med böljande fält, eklundar och sjöar. Här erbjuder vi inackordering i någon av våra stallavdelningar, i lösdrifter för ston eller för unghingstar och valacker, bete, träning av häst och ryttare samt avel och försäljning av hästar. Vi föder upp lipizzaner och svenska halvblod (SWB).
Vi grundade Stuteri Nådhammar 2004 med ambitionen att successivt bygga upp en professionell hästverksamhet. Sedan 2008 arbetar Therése heltid i företaget, nu tillsammans med två anställda. Vi drivs av att ständigt utveckla verksamheten och teamet kring den – för kundernas skull.

Läs mer om teamet

I verksamheten har vi utöver beten marker där vi producerar vi eget foder. Vi idkar även landskapsvård av de kulturmiljöer som omger oss, inte minst med hjälp av våra får.
Therése har en bred kompetens och erfarenhet att ösa ur för att kunna ta hand om hästarna på bästa sätt. Till sin hjälp har hon ett nära samarbete med veterinärer och hovslagare som regelbundet kommer till gården.

Vi är numera skilda men driver företaget ihop som kompanjoner.

Läs mer om Therése

”Jag har haft hästar på Nådhammar sedan 2008. Det är en mycket fin och välskött anläggning. Hästarna får bästa tänkbara skötsel med mycket utevistelse. Therese och Andreas är lätta att prata med och försöker alltid hitta bra lösningar till varje häst och ägare. Jag känner mig mycket välkommen. Har haft hästar i många år och stått i flera stallar, men Nådhammar är det klart bästa! Mina hästar och jag stortrivs!”

/Ulrike

Vi vet vad hästar betyder

LÄS MER OM THERÉSE

”Det är fantastiskt att få leva i sin dröm, någonting man har längtat efter ända sedan man var en liten tjej på ridskolan”

”Har min häst på lösdrift här och är så nöjd, omgivningarna är makalösa, hästarna och stallen är mycket välskötta, kunnig personal som verkligen ställer upp!”

/Lina