SKILLA AL (36)***

Skilla AL (36)*** Tailormade Temptation Tuschinski
Nora
Syncytia (36) Don Primero
Savoia (36)
Fakta:
Namn: Skilla AL (36)***
Kön: Sto
Född: 2012

Skilla fick dubbeldiplom vid unghästtest och var finalist på Rikssto samma år samt deltagit i Breeders.

Prestationsrikt möderne med massor av tävlinghästar, ELIT ston och godkända hingsten Formalin. Bla kan nämnas mamma Syncytia(36)*** som har gångartdiplom och ELIT. Mormor Savoia(36)*** som har gångartsdiplom och är ELIT och som bland annat har lämnat Scapula(36)*** med gångartsdiplom och är ELIT, Sigma(36)*** som är ELIT.

Mammas syster Sympatica (e. Davignon I) fick gångartsdiplom som treåring och har sedan Elitpremierats. Hon har lämnat Smash Hit (e. Sandro Hit) som tävlat i Grand Prix dressyr tillsammans med Mads Hendeliowitz. Fakir (e. Florencio I) har tävlingsmeriter i Intermediaire I dressyr tillsammans med Anki Carlsson och Tyfonina (e. Twiligt) tävlar i Prix S:t Georges-klasser. Buskhagas Temina (e. Tailormade Temptation) och Buskhagas Arundhati (e. Ampere) har båda placeringar i Medelsvår B dressyr. Sympatica har också lämnat ett flertal avkommor som tilldelats diplom som unghästar.

I släktträdet finner vi också tex Diploid (e. Hesselhöj Donkey Boy) som på Breeders vann 5-årsfinalen.

Ur denna starka mödernelinje kommer även godkända hingstarna Formalin och Tomahawk samt ett stort antal diplomhästar liksom framgångsrika tävlingshästar i dressyr.